Boeve & Hop houthandel: goed doen in ’t groen

Duurzaam werken staat hoog in het vaandel bij Boeve & Hop Houthandel. Wij geloven in duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zonder dat dit ten koste gaat van het bedrijfsrendement. Die balans bereiken én consolideren wij door duurzame en weloverwogen besluitvorming.

TRAXX. Ook beter voor straks

Neem onze TRAXX dieselbrandstof. Deze passen wij toe in al onze gemotoriseerde bosbouwapparatuur. Dit is een verbeterde dieselolie, speciaal ontwikkeld voor zware dieselmotoren. TRAXX biedt ons enerzijds reductie van CO2-uitstoot en fijn stof en anderzijds een lager brandstofverbruik en dus beter rendement. TRAXX sluit daarom perfect aan op onze filosofie over duurzaam ondernemen.

10.000 Kg minder CO2-uitstoot per jaar

TRAXX diesel bevat speciale reinigende additieven die continu roetaanslag in de motor voorkomen en verwijderen. Daarnaast zorgt het extra hoge cetaangetal van 55 voor een krachtigere ontbranding. Dit alles vertaalt zich in een CO2-reductie van gemiddeld 3.5 % ten opzichte van andere dieselbrandstoffen. Voor ons bedrijf betekent dit al snel zo’n 10.000 Kg minder CO2-uitstoot per jaar!

Wel zo fijn: minder fijnstof

Onze brandstofleverancier Dalhuisen toont met het officiële TRAXX Testrapport aan dat wij met TRAXX circa 5% minder fijnstof uitstoten. Cruciaal voor de gezondheid van onze medewerkers én de recreanten die dagelijks in het bos wandelen.

Een schone en efficiënte dieselbrandstof

Met TRAXX kiezen wij bewust voor een schone en efficiënte dieselbrandstof. Op die manier willen wij ook ons steentje bijdragen aan een schoon en leefbaar Nederland!

_F7A8785b