Goed geoogst. Gevarieerd gekapt. Veelzijdig verwerkt.

Wie door de Nederlandse en Duitse bossen dwaalt, ziet het direct: de variatie aan houtsoorten is enorm. Boeve & Hop Houthandel heeft rechtstreeks toegang tot dit natuurrijke arsenaal. Wij oogsten en leveren zowel naaldhout als loofhout. Gevarieerd gekapt. Veelzijdig verwerkt. Van meubelhout en kisthout tot haardhout en vezelhout.

Loofhout

De belangrijkste soorten loofhout die we leveren zijn Amerikaanse eik, inlandse eik, beuken, essen en populier.

Naaldhout

Naaldhoutsoorten die we leveren zijn Lariks, Douglas, Grove den, Corsicaanse den, Oostenrijkse den, Fijnspar, Sitkaspar en Abis Grandis.

Alles aan de kant voor élke klant

Of u nu incidenteel een order plaatst of kiest voor een leveringscontract: wij geven alert en actief invulling aan uw houtwensen. Geen klant te klein of te groot. Geen wens te gedetailleerd of te lastig.

Maatwerk in houtwerk

Uiteraard ontvangt u het hout in precies de maten die u passen. Wij oogsten zelf. Dus bieden wij maximale variatie in assortiment en voldoen wij gegarandeerd aan uw vraag. Ook langhout is direct leverbaar.

Net zo veelzijdig als u maar wenst

De toepassingen van ons hout zijn veelzijdig. Klanten maken er meubels, gebinten, kisten en pallets van. Met hetzelfde vakkundige gemak verwerken we kromhout tot vezels voor plaatmateriaal. Eveneens verkopen we steeds meer hout als haardhout.

Hout start bij ons vertrouwd

Bent u benieuwd of we aan uw vraag kunnen voldoen? Wilt u meer weten over onze voorraden? Neem contact met ons op!

RF7A8806b